За целувките и цигарите

09.01.2008

Целувката, казват, е интимен израз на любовта. Ще се съгласим с това твърдение. Технически погледнато, целувката е физически контакт с обекта на нашето чувство. Допирът на устните ни до неговите/нейните устни или други части на тялото изразява нашата любов към него/нея. Разбира се, ние освен хората обичаме и много други неща, до които допираме устни всекидневно. Например цигарите.
Проведох наблюдение в реални условия, върху непознат и нищо неподозиращ обект:
Делничен ден. Бирария в центъра на София. Обект: добре облечен мъж на средна възраст, сам. Наблюдаваният консумира една бира (голяма наливна “Каменица”) и две цигари “Средец” за периода от 14’30 до 14’45 часа. Обектът допря устни до цигарите 26 пъти и до бирата – 16 пъти. Общо целувки – 42 за 15 минути, средно 2.8 в минута.
Оставям на вас да пресметнете колко пъти вашият любим ви целува по време на сексуален акт. Ако са повече или поне 2.8 в минута, то вие сте щастлива жена, но не бързайте да се радвате.
Повечето мъже пушат по кутия цигари и изпиват по 2 – 3 бири всеки ден. Това прави приблизително 300 целувки за едно денонощие. Има и по-тежки случаи, като при страстните пушачи и пиячи бройката се движи между 700 до 1000.
Е, приятелко, кога любимият ти те е целувал ако не хиляда, то поне сто пъти за един ден?

1 Comment About “За целувките и цигарите”

  1. Svuio says:

    Е това са съвсем ралични неща. Аз не бих могъл да сравня пушенето си с целувката. Просто това са две съвсем различни упражнения като единственото общо е инструмента “устни” (уста), който се използва за изпълнението им :).

Leave a Comment